رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
انواع دسر های خوشمزه
#1
کیک کارامل طبقه ای


بیسکویت کم شیرین(پتی بور).......................4 بسته
شیر کارامل دنت.........................................1 لیتر
شکر........................................2 قاشق غذاخوری
آرد...................................1 قاشق غذاخوری سرپر
زرده تخم مرغ ...........................................3 عدد
وانیل....................................نصف قاشق چایخوری

[تصویر: kikkaramelt.jpg]
Uni (176) کارمه / الله نگهدارمه!
#2
شیرینی گردویی
ابتدا گردو ها را خرد کنید سپس زرده تخم مرغ را با سایر مواد در میکسر مخلوط کرده و گردو را در آن بریزید .شیرینی گردویی شما آماده است

گردو........................................................100 گرم
کره...............................................................100 گرم
تخم مرغ......................................................2 عدد
آرد گندم.....................................................1 پیمانه
خاک قند ..........................................................4 ق غ
مربای آلبالو............................................................................ 4 ق غ
دنت توت فرنگی......................................................................به2 عدد
Uni (176) کارمه / الله نگهدارمه!
#3
آموزش دسرهای ایرانی و خارجی با صدای سامان گلریز

کاپ شکلات

شکلات تلخ...............................................200 گرم
شکلات شیری...........................................100 گرم
توت فرنگی...........................................به میزان لازم
دنت وانیلی..........................................2 الی 3 عدد
[تصویر: cupshokolat.jpg]
[تصویر: audio.jpg]
Uni (176) کارمه / الله نگهدارمه!
#4
پلمبیر
.


تخم مرغ....................................................5 عدد
شکر.................................2 الی 3 قاشق غذاخوری
آرد ذرت......................................2 قاشق غذاخوری
خلال پسته.........................2 الی 3 قاشق غذاخوری
خلال بادام..........................2 الی 3 قاشق غذاخوری
پودر کاکائو شیرین.........................2 قاشق غذاخوری
دنت شکلاتی نارگیلی...................................5 عدد
[تصویر: polombir.jpg]
Uni (176) کارمه / الله نگهدارمه!
#5
پودینگ ویفری

.


ورقه ژلاتین..........................................3 الی 4 عدد
ویفر موزی.................................................6 بسته
برگ نعنا.................................................برای تزئین
پودر نارگیل....................................1 قاشق غذاخوری
پودر کاکائو....................................1 قلشق غذاخوری
شیر..........................................................1 لیوان
شیر نارگیل دنت....................................5 الی 6 عدد
[تصویر: poding.jpg]
Uni (176) کارمه / الله نگهدارمه!
#6
شیر برنج توت فرنگی
برنج را با شیرینی می پزیم و می گذاریم خنک شود ژله را درست کرده می گذاریم در یخچال تا ببندد سپس در انتها شیر برنج را روی ژله ریخته و آماده میل کردن است.

خامه........................................................1 ق غ
برنج...............................................................2 پیمانه
پودر ژله توت فرنگی ......................................................1002 بسته
شیر توت فرنگی میهن.....................................................1 لیتر
نعنا ..........................................................برای تزئین
توت فرنگی............................................................................ برای تزئین
Uni (176) کارمه / الله نگهدارمه!
#7
شیرینی گردویی
ابتدا گردو ها را خرد کنید سپس زرده تخم مرغ را با سایر مواد در میکسر مخلوط کرده و گردو را در آن بریزید .شیرینی گردویی شما آماده است

گردو........................................................100 گرم
کره...............................................................100 گرم
تخم مرغ......................................................2 عدد
آرد گندم.....................................................1 پیمانه
خاک قند ..........................................................4 ق غ
مربای آلبالو............................................................................ 4 ق غ
دنت توت فرنگی......................................................................به2 عدد
Uni (176) کارمه / الله نگهدارمه!
#8
سوپ و دسر کدو حلوایی
سوپ کدو حلوایی

* کل مواد را درون میکسر رخته تا کاملا با هم مخلوط شوند سپس درون قابلمه می ریزیم . وقتی حباب زد آماده است در آخر جعفری را اضافه می کنیم.
*
* دسر کدو حلوایی
* عسل را با آب می جوشانیم . روغن و دارچین را اضافه کرده دسر ما آماده است.


سوپ کدو حلوایی
شیر...............................................................نیم لیتر
خامه ......................................................100 گرم
پیاز.....................................................1 عدد
جعفری ..........................................................20 شاخه
آرد............................................................................ 2 ق غ
عصاره گوشت......................................................................1 عدد
کدو حلوایی........................................................400 گرم
آب...............................................................1 لیتر
روغن آفتابگردان .....................................................به میزان لازم
دسر کدو حلوایی
کدو حلوایی...............................................................300 گرم
عسل ......................................................2 ق غ
خلال بادام.....................................................به میزان لازم
پودر دارچین ..........................................................1 ق م
روغن آفتابگردان.............................................................. به میزان لازم
Uni (176) کارمه / الله نگهدارمه!
#9
شیر برنج موزی با میوه سرخ کرده
برنج را با نوشیدنی دنت بجو شانید کره اضافه کنید هلو اضافه کنید هل را در هنگام جوشیدن حتما اضافه کنید و با هلو تزئین کنید.

برنج.........................................................1 پیمانه
هلو و شبرنگ.....................................................................از هر کدام 2 عدد
هل .................................................................3-4 عدد دارچین...........................................................................1 ق م
کره ..............................................................................100 گرم
شیر موز نوشیدنی دنت..........................................................................1 لیتر
Uni (176) کارمه / الله نگهدارمه!
#10
بستنی سوخاری سرخ کرده
آرد ذرت را با آب سرد حل کنید تا مایه غلیظی شود سپس بستنی را در آرد سوخاری زده و یادتان باشد 2 ساعت بستنی را که به مایع آرد ذرت زده در فریزر بگذارید آرد ذرت باعث می شود که پوشش غلیظ و محکم بعد از اینکه بستنی را دز فریزر خارج کردید حاصل شود و آن را بلافاصله در روغن داغ سرخ کنید

پودر سوخاری......................1 پیمانه
آرد ذرت ................................1 پیمانه
آب ............................................1 لیوان
روغن......................................برای سرخ کردن
Uni (176) کارمه / الله نگهدارمه!


موضوعات مشابه ...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  آموزش ساخت پولک های ژلاتینی ѕαвʀιηα 0 133 1394-12-20, 03:17 عصر
آخرین ارسال: ѕαвʀιηα
  طرز تهیه کیک با آرد برنج و کارامل ѕαвʀιηα 0 230 1394-11-30, 12:24 صبح
آخرین ارسال: ѕαвʀιηα
  مراحل تزئین کوکی ѕαвʀιηα 40 916 1394-11-29, 11:56 عصر
آخرین ارسال: ѕαвʀιηα
  کیک مخملی با روکش کرم پنیری ѕαвʀιηα 0 517 1394-11-27, 09:48 عصر
آخرین ارسال: ѕαвʀιηα
  پاوند کیک کلاسیک ѕαвʀιηα 0 162 1394-11-27, 09:34 عصر
آخرین ارسال: ѕαвʀιηα
  کیک انگلیسی ѕαвʀιηα 0 193 1394-11-27, 09:32 عصر
آخرین ارسال: ѕαвʀιηα
  انواع کوکی و بیسکویت ѕαвʀιηα 10 432 1394-11-27, 09:22 عصر
آخرین ارسال: ѕαвʀιηα
  طرز تهیه ی خامه ی فرم گرفته ѕαвʀιηα 0 176 1394-11-27, 09:16 عصر
آخرین ارسال: ѕαвʀιηα
  شیرینی دو رنگ ѕαвʀιηα 0 148 1394-11-25, 01:41 صبح
آخرین ارسال: ѕαвʀιηα
  شیرینی مربایی ѕαвʀιηα 0 111 1394-11-25, 01:29 صبح
آخرین ارسال: ѕαвʀιηα

پرش در انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان