انجمن دانشجویان ایران
پخت ماهی مرکب تصویری (کلاس طبخ آبزیان انجمن) - نسخه قابل چاپ

+- انجمن دانشجویان ایران (http://start.unicloob.ir)
+-- انجمن: انجمن تخصصی رشته های دانشگاهی (/forumdisplay.php?fid=106)
+--- انجمن: فنی مهندسی (/forumdisplay.php?fid=128)
+---- انجمن: گروه کشاورزی (/forumdisplay.php?fid=112)
+---- موضوعات: پخت ماهی مرکب تصویری (کلاس طبخ آبزیان انجمن) (/showthread.php?tid=3933)


پخت ماهی مرکب تصویری (کلاس طبخ آبزیان انجمن) - bethoven - ۱-۸-۱۳۹۰ ۰۷:۰۶ عصر

ماهی مرکب (اسکوئید) پر شده

مواد لازم:
فرزانه بدو دست به کار شو
سس مایونز=1پیمانه
سس کباپ=3قاشق سوپخوری
خامه=6قاشق سوپخوری
آب لیمو=1 قاشق سوپخوری
ترب سفید رنده شده=1قاشق سوپخوری
نمک و فلفل=به میزان لازم
ماهی مرکب=1عدد بزرگ
فیله ماهی شیر=100 گرم
تخم مرغ=1عدد
زرده تخم مرغ=1عدد
خامه=4/3 پیمانه
نمک و فلفل=به میزان لازم
هویج خلال شده=1عدد متوسط
لوبیا سبز خلال=2-3عدد
فلفل دلمه ای قرمز خلال شده=2/1 پیمانه
سرکه سفید=4/1 پیمانه
آب=1 پیمانه
ورقه های نازک لیمو=1عدد کوچک




طرز تهیه
با یک دست , بدن ماهی مرکب را بگیرید و با دست دیگر سر آن را بیرون بکشید در این حالت قسمت نازک سیاهرنگ (قلم) نیز با سر به بیرون کشیده می شود . پوسته سیاهرنگ روی بدن ماهی را با دست جدا کنید و بدن ماهی را با آب سرد بشوئید و خشک کنید. فیله ماهی شیر را با یک چاقوی تیز در اندازه های ریز خرد کنید. سپس در یک ظرف فیله ریز شده, تخم مرغ, زرده تخم مرغ, خامه , نمک و فلفل را با هم خوب بکوبید(این کار را در مخلوط کن نیز می توانید انجام دهید) نصف خلال های هویج , لوبیا سبز و فلفل دلمه ای را برای 5 دقیقه در آب نمک قرار دهید. ماهی را با یک دست بگیرید و با نصف مایه از قبل آماده شده آن را پر کنید. سپس خلال هردر مایه فرو کنید و با بقیه مایه داخل بدن ماهی را پر کنید. دهانه بدن را با نخ کتانی مطابق شکل بدوزید . سرکه سفید , اب , بقیه هویج, پیاز, کمی نمک و فلفل را در ماهیتابه بریزید. سپس ماهی را در ماهی تابه قرار دهید و آن را به مدت 45 دقیقه روی حرارت بگذارید در این مدت ماهی را چند بار برگردانید.

طرز تهیه سس
برای تهیه سس, مایونز, کچاپ,خامه , آب لیمو و ترب را با هم خوب مخلوط کنید بعد از این که ماهی پخت آن را به ظرف اصلی انتقال دهیدو با یک چاقوی تیز آن را به صورت ورقه ورقه برش دهید سپس از سس روی آن بریزید.
درست کردی یه عکس بگیر بفرست ببینم چیکا کردی



RE: پخت ماهی مرکب تصویری (کلاس طبخ آبزیان انجمن) - bethoven - ۱-۸-۱۳۹۰ ۰۷:۰۷ عصر

ماهی مرکب (اسکوئید) با سبزیجات
اینم یه مدل دیگه هست
مواد لازم :
روغن زيتون

استيك تن

ماهي سرخو

ماهي مركب (اسكوئيد)
4عدد بزرگ يا 8عدد كوچك
ژامبون خرد شده
2/1 پيمانه
روغن زيتون
3/2 پيمانه
نمك و فلفل
به ميزان لازم
روغن ذرت
به ميزان لازم
پياز رنده شده
1عدد

طرز تهيه :
با يك دست , بدن ماهي مركب را بگيريد و با دست ديگر سر آن را بيرون بكشيد در اين حالت قسمت نازك سياهرنگ (قلم ) نيز با سر به بيرون كشده مي شود. ماهي مركب را با آب سرد بشوئيد سپس آن را خشك كنيد . سر و قلم ماهي را كنار گذاشته بدن يكي از ماهي ها را خرد كنيدو با نيمي از ژامبون و 3 قاشق سوپخوري روغن زيتون , كمي نمك و فلفل مخلوط كنيد. داخل بدن اين مخلوط پر كنيد و براي بستن ماهي از خلال دندان استفاده كنيد. در يك ماهي تابه مقداري روغن مايع ذرت بريزيد و روي حرارت بگذاريد ماهي هاي پر شده را در آن سرخ كنيد تا طلايي شود. در آخر روي آن نمك و فلفل بپاشيد در يك ماهي تابه مقداري روغن مايع ذرت ريخته و روي حرارت بگذاريد . پياز رنده شده , تره و سير را در آن تف دهيد تا نرم شوند سپس سس سويا را اضافه كنيد. حرارت را زياد كرده تا سويا سس تبخير شود بعد رب گوجه فرنگي , آب گوشت , بقيه ژامبون , برگ بو , فلفل دلمه اي سبز و پاپريكا را اضافه كنيد حرارت را كم كنيد . بعد از 15 دقيقه ماهي هاي پر شده را به سس اضافه كنيد بعد از گذشت 10 دقيقه غذا را روي حرارت برداريد و به ظرف دلخواه منتقل كنيد.

نوش جان


RE: پخت ماهی مرکب تصویری (کلاس طبخ آبزیان انجمن) - bethoven - ۱-۸-۱۳۹۰ ۰۷:۱۷ عصر

پاک کردن+خورشت تصویری
اول همه رو آماده میکنید
[تصویر: 6py646qo7v9pa03o6l.jpg]
خالی کردن...
[تصویر: pfq1o8t3pvtparysvhx.jpg]
[تصویر: 60qr2ssw85ej1hklmrg7.jpg]
چچاشو از کاسه در میارین ،بچه پروی چش چرون رو
[تصویر: 3lcz7xe1xk88xsjygu0.jpg]
بدون شرح
[تصویر: od7uketukhcqjnt8hft8.jpg]
میپزید و نوش جان...
[تصویر: hfiu7jifwdie6nyfnzsy.jpg]



RE: پخت ماهی مرکب تصویری (کلاس طبخ آبزیان انجمن) - bethoven - ۱-۸-۱۳۹۰ ۰۷:۳۲ عصر

بچه ها این شکم پرشم محشره
مثل قبلی اول خورد میکنی
دستتوو نبری فرزانه خانم
[تصویر: e8zs9aa6770b2sroitxc.jpg]
پاهاروو تفت میدی
[تصویر: taubsgueskj35i9sx2b3.jpg]
پاهارو میریزی تو شکم
[تصویر: 3gtpp34oagpk79iks3j1.jpg]
خوب پر کنی هاااااا
[تصویر: 6y329bint9y6d4w4x9dh.jpg]
نه اینجوری نمیشه،از فن شصت استفاده میکنی
[تصویر: ae2on9b2uds2tuflhe.jpg]
وارد مرحله خیاطی شدیییم
[تصویر: 1lkyzmi0y97afylfstr5.jpg]
حالا دکوراسیون داخلی
[تصویر: vyr2c3tf27wapt1q2usy.jpg]
رعایت حق تقدم الزامیست
[تصویر: zhl5x27to6ryb6rdt7ww.jpg]
ا اینا که فرزانه دوست داره میریزیم روش
[تصویر: sy92t8qhpc7is94hzqqu.jpg]
میزاری تا جا بیفته
[تصویر: 036unijqc1yivpes0k4.jpg]
میکشی
[تصویر: ph3ghntaokhb4tra24.jpg]
اگه دهنت آب نیفتاد حس چشاییت مشکل داره
[تصویر: 0wgnnijihmmcqe25k9r.jpg]
امیدوارم خوشتون اومده باشه



RE: پخت ماهی مرکب تصویری (کلاس طبخ آبزیان انجمن) - bethoven - ۱-۸-۱۳۹۰ ۰۷:۴۵ عصر

اینم چند تا عکس از اینا که فرزانه خانم میخواد درست کنه به ما هم نمیده
[تصویر: uic40gt9evpjgk78alv8.jpg]
[تصویر: eu7gxgc5vdyqgbsuej.jpg]
[تصویر: 7k6kcmex7qbbf0ses9d.jpg]
[تصویر: xmm80mdpq8fcgb3ftimp.jpg]
[تصویر: j2jvbdk6mzxw3zjjbb0.jpg]
اینم سالادش
[تصویر: 6rkmttaelk7ohxd6b23h.jpg]
اینم نمیدونم چیه،شاید پوره اسکوئید باشه
[تصویر: gbs9tnbiaf51txvj9dbg.jpg]
اینم یه شکم پره دیگه
[تصویر: fn2h4koyltyt2tc42m.jpg]



RE: پخت ماهی مرکب تصویری (کلاس طبخ آبزیان انجمن) - mahsa68 - ۱-۸-۱۳۹۰ ۰۹:۰۴ عصر

چه قدر غذا گشنم شد . ماهی های دانشگاه ما که لنگه دمپایی ان قابل خوردن نیستن .


RE: پخت ماهی مرکب تصویری (کلاس طبخ آبزیان انجمن) - farzaneh mp - ۱-۸-۱۳۹۰ ۱۰:۲۷ عصر

واااااااااااااااای عمویی دستت درد نکنه....تازه فهمیدم چقد بیشتر دوووووووووووسکت میدارم!!!!!9
من که بلد نیستم غذا درست کنم که بخوام عکس ازش بگیرمو بذارم واست!!!!
بعدشم ماهی مرکبی که بابا میخره پاک شدس ....مثه فیله میمونه....منم اونایی که خوردم مثه اون عکسه هست که زیرش نوشتی امیدوارم خوشتون اومده باشه.....
اما خداییش اگه اون دلو روده و چشماشو در نیاریم فکرکنم خوشمزه تر باشه چون چربتر میشه.....آخ جون حالا همه حالشون به هم میخوره.....هههههههههه7
راستی اونی که گفتی شاید پوره باشه پوره نیست یه چیزه مثه پن پن....وسطش ماهیه با مخلفاتو سس سفید و سویا سس که من عاشقشم...هم با مرغابی هم با ماهیشو خوردم....عمویی جات خالی خیلی خوشمزه بود9
خیلی خیلی خیلی لطف کردی......سپاسگزارم
دلم میخواد یه بارم صدف بخورم....مامانم نمیذارن!!!!!5


RE: پخت ماهی مرکب تصویری (کلاس طبخ آبزیان انجمن) - bethoven - ۲-۸-۱۳۹۰ ۰۱:۴۱ صبح

(۱-۸-۱۳۹۰ ۱۰:۲۷ عصر)farzaneh mp نوشته است:  واااااااااااااااای عمویی دستت درد نکنه....تازه فهمیدم چقد بیشتر دوووووووووووسکت میدارم!!!!!9
من که بلد نیستم غذا درست کنم که بخوام عکس ازش بگیرمو بذارم واست!!!!
اشکال نداره که کم کم تمرین کن زود یاد میگیری
بعدشم ماهی مرکبی که بابا میخره پاک شدس ....مثه فیله میمونه....منم اونایی که خوردم مثه اون عکسه هست که زیرش نوشتی امیدوارم خوشتون اومده باشه.....
اما خداییش اگه اون دلو روده و چشماشو در نیاریم فکرکنم خوشمزه تر باشه چون چربتر میشه.....آخ جون حالا همه حالشون به هم میخوره.....هههههههههه7
راستی اونی که گفتی شاید پوره باشه پوره نیست یه چیزه مثه پن پن....وسطش ماهیه با مخلفاتو سس سفید و سویا سس که من عاشقشم...هم با مرغابی هم با ماهیشو خوردم....عمویی جات خالی خیلی خوشمزه بود9 دوستان یه جای ما
خیلی خیلی خیلی لطف کردی......سپاسگزارم
دلم میخواد یه بارم صدف بخورم....مامانم نمیذارن!!!!!5
خواهش میکنم،قابلی نداشت